Muziek


Men hecht graag aan tradities bij een uitvaart, maar niets maakt de plechtigheid zo persoonlijk als de keuze in muziek. Muziek biedt troost, verwoordt wat we niet weten te zeggen en maakt onze emoties draaglijk. Lievelingsmuziek van de dierbare weerspiegelt zijn of haar persoonlijkheid, bepaalde nummers roepen herinneringen op en woorden van een lied kunnen gebruikt worden als rouwtekst of in de toespraak bij de ceremonie. Muziek maakt een uitvaart uniek.


Bij een kerkelijke uitvaart kan er gekozen worden voor de muzikale omlijsting door een koor van de kerk, maar u kunt ook een zanger of zangeres vragen om te zingen tijdens de Uitvaartdienst.


In het crematorium kunt u muziek zoeken uit het muziekboek van het crematorium. Wilt u muziek, die niet in het muziekboek staat? Geen probleem, u kunt de muziek dan uploaden via de site van het crematorium. Wij helpen u hier graag mee.


Voor muziek inspiratie kijk eens op onze Spotify lijst. Online te beluisteren via deze link, of zelf op te zoeken in Spotify als u zoekt op Kienhuis Uitvaart.

Contactgegevens

Kloppendijk 32, 7591 BT Denekamp

0541-352100 (24/7 bereikbaar)

info@kienhuisuitvaartverzorging.nl