Na de uitvaart is het tijd voor rust en bezinning. Toch dienen er nog enkele zaken niet vergeten te worden, wij helpen u hiermee en zullen u ontzorgen wat betreft de nalatenschap of bijvoorbeeld de asbestemming.

DANKBETUIGINGEN

Na de uitvaart worden er ook bijvoorbeeld advertenties geplaatst in de krant als dankbetuiging. Op de dankbetuiging pagina zijn enkele voorbeelden te zien.

ROUWVERWERKING

Rouwen is een uniek en zeer persoonlijk proces wat voor een ieder anders is. Dit proces kan ook met hulp worden aangegaan. Op de rouwverwerkingspagina zijn regionale hulp sites of lotgenotengroepen waar je samen mee kunt rouwen of activiteiten kunt doen om samen gevoelens te delen.

NALATENSCHAP

Een testament is bij velen bekend, maar wat als u geen testament heeft. Er zijn vaste regels over het verdelen van uw nalatenschap. Wilt u een testament opstellen, ook hier kunnen wij bij helpen.

ASBESTEMMING

Wanneer u of uw nabestaande gecremeerd wil worden, wordt het as minimaal een maand na de crematie bewaard door het crematorium, dit is wettelijk verplicht. Daarna komt de vraag wat u met de as wilt doen, dit noemt men de asbestemming. Op de asbestemming pagina is te vinden wat er zoal met de as kan worden gedaan.

GEDENKTEKEN

De laatste rustplaats moet een mooie plek zijn voor de overledene, wij helpen u met het nadenken over dit gedenkteken.

LINKS

Op deze pagina zijn interessante links te vinden waar u bijvoorbeeld informatie kunt vinden over het mortuarium in Denekamp of de crematoria in Twente.

Contactgegevens

Kloppendijk 32, 7591 BT Denekamp

0541-352100 (24/7 bereikbaar)

info@kienhuisuitvaartverzorging.nl