Tijdens een periode van rouw dient er veel geregeld te worden. Bij een overlijden van een dierbare komt daarnaast ook emotioneel veel bij kijken. Daarom nemen wij als Kienhuis Uitvaart u deze zorgen uit handen. Wij kunnen een uitvaart van A tot Z regelen, schroom daarom niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn altijd bereikbaar.

WAT TE DOEN BIJ OVERLIJDEN

Bij een overlijden komen er veel emoties naar boven, maar ook veel vragen. Wie moet er gebeld worden? U kunt ons altijd bellen, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

DE UITVAART

De uitvaart dient voorbereid te worden en hier dient bijvoorbeeld te worden gekozen tussen begraven, natuurbegraven of cremeren.

PLECHTIGHEID

Tradities kunnen een rol spelen bij de plechtigheden bij een uitvaart. Tegenwoordig worden uitvaarttradities steeds meer verangen voor een meer persoonlijke invulling van de plechtigheid. Wij helpen u graag om tot een passend afscheid te komen.

UITVAARTARTIKELEN

Tijdens een uitvaart worden er verschillende artikelen gebruikt. Op deze pagina kan er worden gekeken naar artikelen naar uw eigen keuze. Denk aan het rouwvervoer, de kist, bloemstukken en de rouwkaarten.

INSPIRATIE

Net zoals voor de uitvaart, is er ook tijdens het regelen van de uitvaart ruimte voor eigen ideeën. Wat voor ideeën dit kunnen zijn is bijvoorbeeld te vinden op deze inspiratiepagina.

CONDOLEERONLINE

Wij hebben een online condoleance register waar u een persoonlijke afscheidsgroet, een hart onder de riem voor de nabestaanden van een overleden persoon kunt achterlaten. Deze condoleances worden gebundeld en daarna aangeboden aan de nabestaanden.

KINDEREN

Wij besteden extra zorg aan de uitvaart van kinderen, want het overlijden van een kind is zeer ingrijpend en emotioneel. Daarnaast is het meenemen van kinderen tijdens het proces bij het overlijden van iemand uit hun naaste omgeving erg belangrijk.

MUZIEK

Tijdens een uitvaart kan muziek troost bieden, muziek kan iets zeggen wat niet in woorden uit te drukken is. Muziek is daarnaast een compleet persoonlijke keuze en daarom zo goed als volledig naar eigen wens in te delen. Voor inspiratie is er een lijst op de muziekpagina geplaatst.

Contactgegevens

Kloppendijk 32, 7591 BT Denekamp

0541-352100 (24/7 bereikbaar)

info@kienhuisuitvaartverzorging.nl