Heeft u hulp nodig bij een uitvaart in Ootmarsum, een uitvaart in Tilligte, een uitvaart in Denekamp of misschien in de regio Twente? Dan kunnen wij u helpen en bijstaan in deze moeilijke periode. Een periode waar er veel zaken geregeld moeten worden en waar u emotioneel soms in een rollercoaster zit. Wij als Kienhuis Uitvaartverzorging zijn al ruim 40 jaar actief in het uitvaartvak en willen u helpen om de uitvaart van uzelf of van uw geliefde zo veel mogelijk naar uw wensen te laten verlopen.

Voor de uitvaart dienen er meerdere zaken geregeld te worden en wij snappen dan ook dat u met allerlei vragen zit. Bijvoorbeeld: Wat kost een uitvaart? of Dekt mijn verzekering alle kosten? of Wat kan tijdens een uitvaart allemaal?

KENNISMAKINGSGESPREK

Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we samen kijken wat uw wensen zijn en wat er mogelijk is. Dit kennismakingsgesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend. Onderwerpen als de plaats van opbaring, type uitvaart en locatie zijn onderwerpen die hier vaak aan bod komen.

UITVAARTWENSEN

U kunt uw uitvaartwensen kenbaar maken bij ons en daarmee bij uw nabestaanden in geval van overlijden. U kunt een wilsbeschikking downloaden en zelf invullen, maar u kunt ook uw wensen uitgebreid invullen in onze database www.mijn.kienhuisuitvaartverzorging.nl. In deze database worden uw wensen zeer zorgvuldig verwerkt en veilig opgeslagen.

WAT KOST EEN UITVAART

Deze vraag is voor iedere uitvaart anders en daarom lastig om in één zin te beantwoorden. U kunt zelf de kosten in de hand houden door bijvoorbeeld keuzes voor locaties en soorten koffietafel vooraf te maken. Wanneer u als nabestaande de uitvaart moet regelen wilt u een hele mooie en betekenisvolle uitvaart regelen voor uw dierbare. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om uw wensen op papier te zetten.

UITVAARTVERZEKERING

Bij ons is er altijd keuzevrijheid, verzekeraars doen u vaak anders geloven, maar u bent vrij om te kiezen voor een uitvaartverzorger waar u u prettig bij voelt. Ongeacht hoe of waar u verzekerd bent, u kunt altijd bij ons terecht.

INSPIRATIE

Het overlijden van een dierbare is erg ingrijpend en het begin van een emotionele periode. Wij hopen u met deze ideeën te kunnen inspireren om het een ‘mooi’ afscheid te maken. Door op de inspiratiepagina te kijken kunt u eventueel ideeën op doen.

Contactgegevens

Kloppendijk 32, 7591 BT Denekamp

0541-352100 (24/7 bereikbaar)

info@kienhuisuitvaartverzorging.nl